16.jpg

Onderzoek op lokatie

(prijzen inclusief zwitserse BTW)

Kosten van woonbiologisch onderzoek

Het standaard woonbiologisch onderzoek duurt 3,5 tot 4 uur en kost 695 euro. Hiermee krijgt u een volledig elektrobiologisch en geopatisch onderzoek, een uitwerking van de metingen en waarnemingen in een overzichtelijk rapport, en een mondelinge uitleg van dit rapport. Kosten exclusief reiskosten. Reiskosten voor geheel Nederland bedragen 80 euro, reiskosten voor Belgie bedragen 120 euro.

Kosten van een elektrobiologisch onderzoek

Het standaard elektrobiologisch onderzoek onderzoek duurt 2 uur en kost 395 euro. Hiermee krijgt u een volledig elektrobiologisch onderzoek, een uitwerking van de metingen in een overzichtelijk rapport en een mondelinge uitleg van dit rapport. Kosten exclusief reiskosten. Reiskosten voor geheel Nederland bedragen 80 euro, reiskosten voor Belgie bedragen 120 euro.

Kosten van een geopatisch onderzoek

Het standaard geopatisch onderzoek onderzoek duurt 2 uur en kost 395 euro. Hiermee krijgt u een volledig geopatisch onderzoek, een uitwerking van de waarnemingen in een overzichtelijk rapport en een mondelinge uitleg van dit rapport. Kosten exclusief reiskosten. Reiskosten voor geheel Nederland bedragen 80 euro, reiskosten voor Belgie bedragen 120 euro.
 

Behandeling van woning, kantoor of perceel

(prijzen inclusief materiaalkosten en onderhoud gedurende de behandelperiode)

De behandeling bestaat uit het plaatsen van filters en een afgestemde antenne in de woning, het kantoor of op het perceel.

Gedurende de behandelperiode wordt het systeem onderhouden door middel van (per post toegezonden) updates. Na een behandelperiode van b.v. een half jaar vindt een evaluatiegesprek plaats over de werking van de behandeling veelal ook in samenspraak met betrokken arts of therapeut.

De afgestemde antenne en filters worden gedurende de behandelperiode om niet ter beschikking gesteld en blijven gedurende de behandelperiode in eigendom van Geo-Phiscis.
 

Behandeling met filters en afgestemde antenne

Woning (exclusief tuin):

  • Eerste behandelperiode van een half jaar: 880 euro (prijs inclusief updates en evaluatiegesprek)
  • Tweede behandelperiode van een half jaar 550 euro (prijs inclusief updates en evaluatiegesprek)
  • Vervolgjaar na eerste jaar behandelen: 450 euro (prijs inclusief updates en evaluatiegesprek)

Voor het behandelen van kantoren, stallen en percelen kan u via het contactformulier een offerte aanvragen.